Bedste VPN’er for postkammerater

PostmatesPostkammerater er et mobilt vareleverandør, der driver et netværk af kurerer, der leverer lokale varer. Virksomheden er baseret i San Francisco, opererer i 2.940 byer og blev lanceret i 2011. Selvom du måske ikke tænker over det, er der en stor grund til, at det er en god ide at bruge en VPN med tjenesten. Vi vil snart forklare, hvorfor det kan hjælpe dig. Før vi gør det, er her dog et kig på de bedste VPN’er for postkammerater.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
2NordVPN$ 3,49NordVPN87AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
3Privat internetadgang$ 2,85PIA49AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Afkrydsningsfelt

Der er en klar fordel ved at bruge en VPN sammen med postkammerater. Appen er angiveligt sikker. Imidlertid er et antal hackede postkammerater-konti tilgængelige på det mørke web. Det betyder, at appen muligvis ikke er så sikker, som du tror. Ved at bruge en VPN til at bestille, bliver dine personlige oplysninger og betalingsoplysninger krypteret. Hvis din region forbyder postkammerater, kan du stadig bruge appen, fordi den læser placeringer fra GPS i stedet for efter IP-adresse, så den stadig får dig til det rigtige sted.

Hvad er den bedste VPN for postkammerater?

For det bedste svar på dette spørgsmål er vi nødt til at se på privatlivsfaktorer. Ved at gøre det, fortæller vi dig, hvad den bedste VPN for postkammerater er.

 • Stærk kryptering med komponenter i militær kvalitet for at beskytte dig mod cybercrooks, der muligvis vil have dine betalingsoplysninger
 • Store og stabile netværk for at undgå afbrydelser
 • Streng no-logs-politik
 • Evne til at omgå geo-begrænsninger

Lad os tage et mere dybtgående kig på de bedste VPN’er for postkammerater.

1. Bedste VPN for postkammerater: ExpressVPN

ExpressVPN

Tilmeld dig i 12 måneder, og få 3 måneder GRATIS på vores VPN-nummer 1

ExpressVPN samler hurtig VPN-adgang med MediaStreamer, der fungerer som en Smart DNS-service til at fjerne blokering af adgang til geobegrænset indhold. VPN-tjenesten hjælper med at kryptere din forbindelse og fjerne blokering af live sportsbegivenheder. Du kan endda finde en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheder på deres hjemmeside. At være i De Britiske Jomfruøer sætter ExpressVPN uden for de 5 øjne og 14 øjne lande. De opretholder en no-log-politik, der er blevet verificeret gennem høje profil juridiske anmodninger gennem årene.

ExpressVPN administrerer et meget stort VPN-netværk. Ud over USA praler ExpressVPN-netværket tusinder af servere på centrale placeringer for at beskytte brugernes privatliv. Du kan oprette forbindelse til deres VPN-netværk for at beskytte dit privatliv, fjerne blokering af censur og se dine foretrukne streamingtjenester overalt.

Den største fordel ved at bruge ExpressVPN er måske deres support til en lang række enheder. ExpressVPN tilbyder tilpasset VPN-software til Windows, Mac, iOS og Android. Forbind dit skrivebord og din mobil på samme tid med op til 3 samtidige forbindelser. Du kan også installere ExpressVPN-webudvidelsen til Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele dit hjemmenetværk med en enkelt VPN-konto? I så fald kan du bruge ExpressVPN-routerappen til at konfigurere den. MediaStreamer-funktionen tilføjer Smart DNS-support til enheder som spilkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch osv.), Mediekasser (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV osv.) Og Smart TVs.

ExpressVPN-kuponSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder af vores # 1-klassificerede VPN

ExpressVPN fungerede meget godt i vores hastighedstest. De er et godt valg for privatlivets fred og til at fjerne blokering af geobegrænsninger. Kundesupport er tilgængeligt døgnet rundt for at yde hjælp og besvare eventuelle spørgsmål. Nyd den bedste VPN for mindre med tillid, da ExpressVPN tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Besøg ExpressVPN

2. Bedste VPN for postkammerater: NordVPN

NordVPN

Tilmeld dig i 36 måneder for kun $ 2,99 per måned (75% rabat)

NordVPN er baseret i Panama, som nogle brugere foretrækker at bruge et VPN-firma, der faktisk har hovedkvarter i USA. Du vil opdage, at NordVPN har en stærk tilstedeværelse i USA med servere placeret i hele landet. Medlemmer har fuld adgang til deres netværk i USA og videre til en meget god pris.

Du vil opdage, at NordVPN måske har den bedste blanding af tjenester til prisen, hvis du abonnerer på en konto i en længere periode. Alle brugere har fuld adgang til deres netværk og brugerdefineret software. Du kan oprette forbindelse ved hjælp af VPN-klienten til Windows eller Mac. De har også en brugervenlig mobilapp til Android og iOS (iPhone, iPad) enheder. Du kan bruge NordVPN-browserudvidelsen til Chrome, Firefox eller Safari. NordVPN tilbyder nogle avancerede privatlivsfunktioner som dobbelt VPN, P2P-servere og dedikeret IP, der virkelig hjælper tjenesten med at skille sig ud.

Vil du have adgang til streamingtjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fald er NordVPN et godt valg. De er en af ​​de eneste VPN-tjenester, der stadig kan fjerne blokering af Netflix. Du kan tilmelde dig ubegrænset VPN- og SmartDNS-service fra kun $ 2,99 om måneden med et 3-årigt medlemskab.

Besøg NordVPN

3. Bedste VPN for postkammerater: CyberGhost

CyberGhost

Tilmeld dig i 36 måneder for kun $ 2,75 om måneden (79% rabat)

CyberGhost blev grundlagt i 2001 af 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bukarest, Rumænien. Siden den tid er virksomheden vokset til en af ​​de største VPN-tjenester i verden. Holdet på over 50 medlemmer er fokuseret på at beskytte brugernes privatliv. Robert Knapp, medstifter og administrerende direktør, fortsætter med at lede teamet, selv efter at de blev medlem af Crossrider-gruppen i 2017. Siden den tid har CyberGhost-netværket udvidet en hel del.

CyberGhost tilbyder en dejlig blanding af serverplaceringer, stærk kryptering og muligheden for at fjerne blokering af populære streamingtjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Nogle af kanalerne giver dig endda mulighed for at fjerne geografiske begrænsninger for flere regioner. For eksempel kan du få adgang til Amazon Prime videoindhold i USA, Tyskland eller England. Windows-klienten giver dig også mulighed for at surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokering af grundlæggende websteder (Google, Facebook Postkamerater osv.) Og vælge en server.

CyberGhost VPN-klienten er en af ​​vores favoritter. Det er meget nemt at bruge og indeholder en række avancerede funktioner til at beskytte dit online privatliv. De har et udviklingshold i Tyskland, der kontinuerligt tilføjer funktioner til klienten og mobile apps. Du kan tilmelde dig fuld adgang til CyberGhost-netværket fra kun $ 2,75 om måneden under deres aktuelle promovering.

Besøg CyberGhost

4. Bedste VPN for postkammerater: IPVanish

IPVanish

Tilmeld dig i 12 måneder for kun $ 4,87 om måneden (60% rabat)

IPVanish er en meget populær service og har mange servere placeret over hele verden. Uanset hvilket kontinent du er på, kan du få en solid ydelse fra serverne der. De er typisk hurtige, og udbyderen har et af de største netværk i verden.

Sammen med det store verdensnetværk er IPVanish vært for servere på ethvert andet kontinent end Antarktis. Som vi nævnte, er de normalt en af ​​de hurtigste udbydere på markedet. Det er kendt for at have flere serverplaceringer i et antal lande. Du kan vælge en placering eller blive mere specifik ved at vælge en individuel server. IPVanish er fremragende til at beskytte dit privatliv, men kan blive ramt og gå glip af for at fjerne blokering af populære streamingtjenester.

Når det kommer til værdien er IPVanish svært at slå. De tilbyder ubegrænset adgang til deres VPN-netværk og brugerdefineret software til Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mere for $ 7,50 om måneden eller $ 58,49 om året. Det fungerer kun til $ 4,87 om måneden på den årlige plan. En 7-dages pengene-tilbage-garanti dækker alle nye medlemmer.

Besøg IPVanish

5. Bedste VPN for postkammerater: PIA

Privat internetadgang

Tilmeld dig i 24 måneder for kun $ 3,49 om måneden (65% rabat)

Privat internetadgang (PIA) giver brugerne et par forskellige muligheder. I modsætning til tidligere, behøver du ikke længere at oprette en profil for hver VPN-server. Nu kan du oprette forbindelse til enhver af deres serverplaceringer i 33 lande. PIA-teamet har organiseret deres servere efter region, land og by. Du finder hastigheden for at være hurtig det meste af tiden.

Der er mange torrentbrugere, der elsker Privat internetadgang. Tjenesten inkluderer en funktion, der forhindrer dit system i at kommunikere, hvis forbindelsen til deres service falder. Betydning, hvis din krypterede VPN-adgang afbrydes af en eller anden grund, det vil holde dig sikker.

PIA tilbyder en Windows-klient og andre apps, der er enkle og lette at bruge. Du vil dog ikke undervurdere det. PIA tilbyder forskellige niveauer af beskyttelse af personlige oplysninger afhængigt af dine behov. Du kan kontrollere krypteringsniveauer for at hjælpe dig med at finde den rigtige balance mellem privatlivets fred og hastighed.

Når det gælder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkluderet en internet-kill-switch. Dræbsknappen dræber din internetforbindelse, når som helst VPN mislykkes. Det kan virkelig være praktisk for dem, der ønsker at sikre anonymitet. Privat internetadgang tilbyder VPN fra $ 3,49 om måneden sammen med en 7-dages pengene-tilbage-garanti.

Besøg privat internetadgang

Uanset hvor i landet du er, er det afgørende at bruge en VPN til at beskytte dit privatliv med postkammerater. Ovenfor kan du se nogle af vores foretrukne muligheder. Når det er sagt, kan du altid se på vores top 10 VPN liste. De fungerer alle godt og gør jobbet, men vi har specifikt taget vores valg for at arbejde godt sammen med postkammerater. På den måde kan du holde dig sikker, uanset hvor du er. Læs vores guide for at hjælpe dig med at finde de bedste muligheder, der passer til dine behov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map