Bedste VPN’er for Gainesville, Florida

Gainesville, Florida er beliggende i den nordlige del af staten. Det har en befolkning på cirka 127k, men et metroområde på 337k. I 2007 kåret Cities Ranked and Rated det bedste sted at bo i USA, og det er hjemstedet for den 5. største universitetscampus ved tilmelding, University of Florida Gators. Skolen er den klart største arbejdsgiver i byen. Hvis du skal besøge Gainesville, vil du være sikker på at bruge en VPN, når du bruger offentlig WiFi. Vi fortæller dig mere om det, når du har kigget på vores bedste VPN’er til Gainesville-listen.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
2NordVPN$ 3,49NordVPN87AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
3CyberGhost$ 2,75CyberGhost80AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
4Surfshark$ 3,49Surfshark68AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
5Privat internetadgang$ 3,33PIA52AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt

Hvis du kender USAs historie, ved du måske allerede, at paleo-indianere beboede området Gainesville for 12.000 år siden. Da Hernando de Soto passerede gennem området i 1539, havde indianerne ringe modstand mod europæiske sygdomme. På grund af dette decimerede sygdommene de oprindelige populationer. Spansk oprørsundertrykkelse reducerede også befolkningen. Spanskerne konverterede den resterende befolkning til romersk-katolisisme og organiserede sig i missioner.

I dag er der flere ting, der trækker folk til området. Det inkluderer Florida Museum of Natural History, Harn Museum of Art, University of Florida College of Arts samt 2 store kunstfestivaler, teatre, musikfestivaler og mere. Som vi nævnte, er byen hjemsted for Florida Gators. Deres fodboldhold er et af de mest dominerende på South Eastern Conference.

Ligegyldigt hvad dine grunde er for at besøge byen, er der en god chance for at du vil bruge offentlig WiFi på et tidspunkt. Før du tager dette skridt, er det vigtigt at bruge en VPN først. Mens alle elsker gratis WiFi i områdevirksomheder, elsker kriminelle det også. Du kan satse på, at der er cybercrooks, der bare venter på at drage fordel af enhver, der kommer videre til et offentligt WiFi-netværk, der ikke er sikret. Hvis du ser dig omkring på det sted, du er, kan en med en bærbar computer stjæle dine oplysninger, når du ser på dem. Ved at bruge en VPN opretter du en sikker og privat forbindelse til den valgte server. Det gør det ekstremt vanskeligt for nogen at få adgang til dine følsomme oplysninger.

Den anden del af brugen af ​​en VPN er at hjælpe dig med at komme omkring netværksbegrænsninger og geo-blokke. Disse har mange navne, herunder firewalls og blackouts. Hvis du er på et netværk, og du støder på en meddelelse om, at det, du prøver at se, er blokeret, er det en firewall. Tilsvarende, hvis du prøver at se en fodboldkamp online, blokeres du, fordi de viser det på tv. Ved at oprette forbindelse til en VPN-server kan du få blokeringssoftwaren til at tro, at du befinder dig et andet sted. Derudover er trafikken krypteret, så det er svært at blokere, hvad du ikke ved om.

Hvis en eller begge af disse grunde giver mening for dig, har en VPN du dækket. Uanset hvilken udbyder du tilmelder dig, giver udbydere dig mange forskellige protokolvalg. De to bedste, der skal bruges, er IKEv2 og OpenVPN. Selvom ikke alle udbydere tilbyder den første mulighed på alle platforme, fungerer begge dele fint. Når du vælger OpenVPN, kan leverandører muligvis give dig et valg mellem TCP- og UDP-versionerne. I så fald er UDP hurtigere, mens TCP er et godt valg for dem med forbindelsesproblemer.

1. Bedste VPN for Gainesville: IPVanish

IPVanish

Gainesville er et fantastisk sted at besøge, har en række attraktioner og har godt vejr. Der er dog ingen servere placeret i byen. Derfor skal du oprette forbindelse til en server i Atlanta (da det er den nærmeste by i området). Når du gør det, vil du opdage, at forbindelserne i byen er hurtige og bør fungere fint til dine behov. Det gør IPVanish til et af de bedste valg at bruge, mens du er i Gainesville.

LandePlaceringerServereProtokollerSoftwareMonth12 Mo. Refund
60891.200OpenVPN, IKEv2, L2TP, PPTPVPN-software$ 7,50$ 58,497 dage

Sammen med et stort fodaftryk i USA er IPVanish vært for servere på ethvert andet kontinent end Antarktis. Netværket har konsekvent været den hurtigste VPN i USA til vores hastighedstest. Du vil finde flere serverplaceringer for landet overalt i regionen. Du kan vælge en bestemt placering eller en individuel server.

IPVanish er vært for 50 servere i Atlanta (den nærmeste server i regionen), og du kan vælge at oprette forbindelse til en af ​​dem. Vi testede en IPVanish-server i Atlanta, atl-a47, og fandt hastigheden til 129,95 Mbps.

IPVanish Jacksonville hastighedstest

Når det kommer til værdi, er IPVanish svært at slå. De tilbyder ubegrænset adgang til deres VPN-netværk og brugerdefineret software til Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mere for $ 7,50 om måneden eller $ 58,49 om året. Det fungerer bare $ 4,87 om måneden på årsplanen. Medlemmer er dækket af en 7-dages pengene-tilbage-garanti.

Besøg IPVanish

2. Bedste VPN for Gainesville: ExpressVPN

ExpressVPN

Kombinationen af ​​ExpressVPNs hurtige serveradgang og MediaStreamer fungerer som en Smart DNS-tjeneste til at fjerne blokering af indhold, der er geo-blokeret. Tjenesten hjælper ikke kun med at kryptere din forbindelse, men den vil også fjerne blokering af live sportsbegivenheder. Der er endda en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheder på ExpressVPN-webstedet.

LandeLokationerUSA-serverplaceringer
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Som du kan se i tabellen ovenfor, administrerer ExpressVPN et meget stort VPN-netværk. Ud over USA praler ExpressVPN-netværket hundredvis af servere på nøgleplaceringer for at hjælpe med at beskytte deres brugers privatliv. Du kan bruge deres netværk til at beskytte dit privatliv, fjerne blokering af censur og se dine yndlingshold overalt.

ExpressVPN-appen giver dig mulighed for at vælge en serverplacering ned til byen, men du kan ikke vælge en bestemt server. I stedet vælger klienten en server på det valgte sted. Du skal også vide, at nogle byer ikke vises på den anbefalede fane inde i klienten. Du vil vælge fanen “Alle”, åbne Amerika og derefter åbne De Forenede Stater. På dette tidspunkt kan du vælge serverplacering USA – Atlanta. Som du kan se, testede vi en server i Atlanta, og hastigheden var 68,01 Mbps.

ExpressVPN Jacksonville hastighedstest

Mens ExpressVPN sælges til et højere prispunkt end de andre tjenester på vores liste, er værdien høj i betragtning af størrelsen på deres netværk og servicefunktioner. Du kan tilslutte en computer, håndholdt enhed, router og spilkonsol (SmartDNS) med en enkelt VPN-konto til bare $ 6,67 om måneden med et årligt abonnement.

Besøg ExpressVPN

3. Bedste VPN for Gainesville: CyberGhost VPN

CyberGhost

CyberGhost blev grundlagt i 2001 af 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bukarest, Rumænien. Siden den tid er virksomheden vokset til en af ​​de største VPN-tjenester i verden. Holdet på over 50 medlemmer er fokuseret på at beskytte brugernes privatliv. Robert Knapp, medstifter og CEO, fortsætter med at lede teamet, selv efter at de blev medlem af Crossrider-gruppen i 2017. Siden den tid har CyberGhost-netværket udvidet en hel del.

LandePlaceringerServereProtokollerSoftwareMonthly18 Mo. Restitution
60802960OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSecvinduer$ 11,99$ 49,5045 dage

CyberGhost tilbyder en dejlig blanding af serverplaceringer, stærk kryptering og muligheden for at fjerne blokering af populære streamingtjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Nogle af kanalerne giver dig endda mulighed for at fjerne geografiske begrænsninger for flere regioner. For eksempel kan du få adgang til Amazon Prime videoindhold i USA, Tyskland eller andre. Windows-klienten giver dig også muligheden for at surfe anonymt, beskytte Wi-Fi, torrent anonymt, fjerne blokering af basale websteder (Google, Facebook Instagram osv.) Og vælge en server.

Da vi ønskede at teste en server i nærheden af ​​Gainesville, åbnede vi Windows-klienten og klikkede på valgmuligheden “Vælg min server”. Derfra kan du udvide ethvert land og vælge en bestemt server. CyberGhost-netværket inkluderer et antal servere i Atlanta. Vi sluttede os til en af ​​dem og testede ydelsen. Som du kan se, var vores downloadhastighed 122,51 Mbps.

CyberGhost Jacksonville hastighedstest

CyberGhost VPN-klienten er en af ​​vores favoritter. Det er meget nemt at bruge og indeholder en række avancerede funktioner til at beskytte dit online privatliv. De har et udviklingshold i Tyskland, der kontinuerligt tilføjer funktioner til klienten og mobile apps. Du kan tilmelde dig fuld adgang til CyberGhost-netværket fra bare $ 3,50 om måneden under deres nuværende forfremmelse.

Besøg CyberGhost

4. Bedste VPN for Gainesville: NordVPN

NordVPNNordVPN er baseret i Panama, som nogle brugere foretrækker at bruge et VPN-firma, der faktisk har hovedkvarter i USA. Du vil opdage, at NordVPN har en stærk tilstedeværelse i USA med servere placeret i hele landet. Medlemmer har fuld adgang til deres netværk i USA og videre til en meget god pris.

LandeLokationerUSA-serverplaceringer
6180Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

Du vil opdage, at NordVPN måske har den bedste blanding af tjenester til prisen, hvis du abonnerer på en konto i længere tid. Alle brugere har fuld adgang til deres netværk og brugerdefineret software. Du kan oprette forbindelse ved hjælp af VPN-klienten til Windows eller Mac. De har også en brugervenlig mobilapp til både Android og iOS (iPhone, iPad) enheder.

NordVPN er vært for et antal servere i Atlanta (fordi det er tæt på Gainesville). Desværre viser klienten ikke serverens by. De har dog venligst givet os servernumrene til Atlanta. Den nemmeste måde at vælge et specifikt servernummer er at vælge fanen “Servere” i appen og derefter sortere resultaterne i alfabetisk rækkefølge. Du kan derefter rulle ned og vælge et af de servernumre, vi har anført ovenfor. Du kan se procentdel for indlæsningstid og afstanden til hver server. Vi testede den amerikanske server i Atlanta og fandt ydelsen til 98,41 Mbps.

NordVPN Jacksonville hastighedstest

Vil du have adgang til streamingtjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fald er NordVPN et godt valg. De er en af ​​de eneste VPN-tjenester, der stadig kan fjerne blokering af Netflix. Du kan tilmelde dig ubegrænset VPN- og SmartDNS-service fra bare $ 3,99 om måneden med et 2-årigt medlemskab.

Besøg NordVPN

5. Bedste VPN for Gainesville: PIA

Privat internetadgangPrivat internetadgang (PIA) giver brugerne et par forskellige muligheder. I modsætning til tidligere, behøver du ikke længere at oprette en profil for hver VPN-server. Nu kan du oprette forbindelse til enhver af deres serverplaceringer i 28 lande. Som du kan se nedenfor, har PIA-teamet organiseret deres servere efter region, land og by. De angav serverplaceringerne i alfabetisk rækkefølge efter land. Når du har valgt en placering, kan du nemt oprette forbindelse til lokationer i Atlanta.

LandePlaceringerServereProtokollerSoftwareMonthly2 År Tilbagebetaling
30473282OpenVPN, PPTP, L2TPvinduer$ 6,45$ 59,957 dage

Der er mange torrentbrugere, der elsker Privat internetadgang. Tjenesten inkluderer en funktion, der forhindrer dit system i at kommunikere, hvis forbindelsen til deres service falder. Betydning, hvis din krypterede VPN-adgang afbrydes af en eller anden grund, det vil holde dig sikker.

PIAs Windows-klient er meget ligetil. Du finder ikke meget til det, så vidt brug og opsætning går. Du vil dog ikke undervurdere det. PIA tilbyder forskellige niveauer af beskyttelse af personlige oplysninger afhængigt af dine behov. Du kan kontrollere krypteringsniveauer og finde den rigtige balance mellem privatlivets fred og hastighed. Som du kan se, viste vores hastighedstest, at PIA kørte på 126,47 Mbps, når den blev tilsluttet en Jacksonville-server (det tættest på området).

PIA Jacksonville hastighedstest

Når det gælder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkluderet en internet-kill-switch. Dræbskontakten dræber din internetforbindelse, når VPN mislykkes. Det kan virkelig være praktisk for dem, der ønsker at sikre anonymitet i Gainesville. Privat internetadgang tilbyder VPN fra bare $ 2,50 om måneden.

Besøg privat internetadgang

Selvom vi føler, at vi har givet dig de bedste tilgængelige muligheder, kan du altid se på vores top 10 VPN serviceliste. Vores valg er baseret på hastighed, pålidelighed, pris og sikkerhed. Vi kiggede også efter udbydere med servere beliggende i eller omkring den samme region i Gainesville. På den måde kan du få de bedste tilgængelige hastigheder. Naturligvis har alle vores muligheder gode netværk. Hastighed er vigtig, hvis du planlægger at downloade eller streame indhold. At se en live sportsbegivenhed kan være frustrerende, hvis det buffer under et vigtigt spil. De udbydere, vi nævnte ovenfor, er de bedste muligheder for at gøre det, uanset hvilke populære tjenester du vil bruge. Ved at bruge vores guide kan du finde den bedste mulighed til dine behov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map