Bedste VPN’er for Australien

Sydney Opera HusAustraliens største byer er længe blevet urbaniseret. Landet har en befolkning på over 23 millioner og den 12. største økonomi i verden. Nogle af tingene kan virke velkendte for mange, men landet er i sin egen liga. Hvis du planlægger at besøge dette unikke land og kontinent, vil du oprette forbindelse til en VPN, mens du bruger internettet. Dette gælder især for WiFi-forbindelser. Der er nogle gode grunde til, men vi vil tale om dem, når du har vist vores top VPN-valg for Australien.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
2NordVPN$ 3,49NordVPN87AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
3Privat internetadgang$ 3,33PIA49AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
4CyberGhost$ 2,75PIA112AfkrydsningsfeltAfkrydsningsfelt
5IPVanish$ 5,20IPVanish76Afkrydsningsfelt

I mere moderne tid har Australien (nogle gange kaldet Oz-landet) en højtudviklet kultur og økonomi. Der er mange ting, der gør landet velsmagende for besøgende. Nogle af dem inkluderer modsatte sæsoner fra lande på den nordlige halvkugle, ørkenen kendt som Outback, virksomheder med mere. Du er sikker på at finde masser af forskelle fra andre steder og ting at gøre, hvis du har brug for at rejse til landet.

Selvom der er meget at se og gøre, skal du muligvis bruge internettet på et tidspunkt under dit besøg. I så fald er du heldig. Australien har næsten fuld dækning af trådløst bredbånd. Du vil nyde store hastigheder, og der er masser af virksomheder, der tilbyder gratis WiFi til kunderne. Desværre betyder det, at der også er kriminelle, der venter på at drage fordel af det gratis WiFi. Derfor er det vigtigt at bruge en VPN. Opret blot en sikker og krypteret forbindelse til den valgte server, og du er klar. Når du gør det, gør du det meget sværere for tyve at stjæle dine data.

Det bringer os til den anden grund til at bruge VPN. Hvis du kan lide at streame eller endda se på lokalt indhold fra dit eget område, vil virksomheder typisk blokere enhver trafik, der ikke er i deres målrettede område. Med andre ord vil du ikke være i stand til at se, hvad du vil uden en VPN. I dette tilfælde forbinder du en server i det område, du ønsker. Det giver blokeringssoftwaren mulighed for at tro, at du er et andet sted. Derfra kan du nyde ethvert indhold, som du normalt ville.

Hvad er den bedste VPN for Australien?

Nedenfor kiggede vi på flere faktorer for de bedste VPN’er for Australien:

 • Hastighedstest udført i Sydney, Melbourne, Perth og Brisbane
 • Vi overvejede også ydeevne fra Australien til USA
 • VPN’s mulighed for at fjerne blokering af populære tjenester som US Netflix
 • Netværksstabilitet for at undgå langsommere og afbrydelser
 • Tilpassede apps til mobile enheder og Amazon Firestick
 • Præference givet til VPN’er, der ikke holder aktivitetslogfiler

Lad os hoppe lige ind og se på de bedste VPN’er til Australien.

1. Bedste VPN for Australien: ExpressVPN

ExpressVPN

Tilmeld dig i 12 måneder, og få 3 måneder GRATIS på vores VPN-nummer 1

ExpressVPN samler hurtig VPN-adgang med MediaStreamer, der fungerer som en Smart DNS-service til at fjerne blokering af adgang til geobegrænset indhold. VPN-tjenesten hjælper med at kryptere din forbindelse og fjerne blokering af live sportsbegivenheder. Du kan endda finde en liste over de nyeste live underholdning og sportsbegivenheder på deres hjemmeside. At være i De Britiske Jomfruøer sætter ExpressVPN uden for de 5 øjne og 14 øjne lande. De opretholder en no-log-politik, der er blevet verificeret gennem høje profil juridiske anmodninger gennem årene.

ExpressVPN administrerer et meget stort VPN-netværk. Ud over USA praler ExpressVPN-netværket tusinder af servere på nøgleplaceringer for at hjælpe med at beskytte deres brugers privatliv. Du kan bruge deres netværk til at beskytte dit privatliv, fjerne blokering af censur og se dine foretrukne streamingtjenester overalt.

ExpressVPN-appen giver dig mulighed for at vælge en serverplacering ned til byen, men du behøver ikke at vælge en bestemt server. I stedet vælger klienten den hurtigste server på det valgte sted. Du skal også vide, at nogle byer ikke vises på den anbefalede fane inde i klienten. Du finder muligvis problemet med de byer, vi nævnte. Vælg blot fanen “Alle” og vælg Australien. På dette tidspunkt kan du vælge en server i Brisbane, Melbourne, Perth eller Sydney. Som du kan se, serverne i Sydney fungerede bedst med downloadhastigheder over 277 Mbps.

ExpressVPN Australien hastighedstest

Den største fordel ved at bruge ExpressVPN er måske deres support til en lang række enheder. ExpressVPN tilbyder tilpasset VPN-software til Windows, Mac, iOS og Android. Opret forbindelse fra dit skrivebord og din mobil på samme tid med op til 3 samtidige forbindelser. Du kan også installere ExpressVPN-webudvidelsen til Chrome eller Firefox. Vil du beskytte hele dit hjemmenetværk med en enkelt VPN-konto? I så fald kan du bruge ExpressVPN-routerappen til at få alt opsat. MediaStreamer-funktionen tilføjer Smart DNS-support til spilkonsoller (PS4, Xbox One, Nintendo Switch osv.), Mediebokse (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV osv.) Og Smart TVs.

ExpressVPN-kuponSpar 49% og få 3 måneder gratis med 12 måneder af vores # 1-klassificerede VPN

ExpressVPN fungerede meget godt i vores hastighedstest. De er et godt valg for privatlivets fred og til at fjerne blokering af geobegrænsninger. Kundesupport er tilgængeligt døgnet rundt for at yde hjælp og besvare eventuelle spørgsmål. Nyd den bedste VPN for mindre med tillid, da ExpressVPN tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Besøg ExpressVPN

2. Bedste VPN for Australien: NordVPN

NordVPN

Tilmeld dig i 36 måneder for kun $ 3,49 pr. Måned (70% rabat)

NordVPN er baseret i Panama, som nogle brugere foretrækker at bruge et VPN-firma, der faktisk har hovedkvarter i USA. Du vil opdage, at NordVPN har en stærk tilstedeværelse i USA med servere placeret i hele landet. Medlemmer har fuld adgang til deres netværk i Canada og videre til en meget god pris.

Du vil opdage, at NordVPN måske har den bedste blanding af tjenester til prisen, hvis du abonnerer på en længerevarende konto. Alle brugere har fuld adgang til deres netværk og brugerdefineret software. Du kan oprette forbindelse ved hjælp af VPN-klienten til Windows eller Mac. De har også en brugervenlig mobilapp til både Android og iOS (iPhone, iPad) enheder.

Vi testede ydelsen på servere i Perth, Sydney og Melbourne. Som du kan se ved billedet herunder, var tallene gode med hastighed fra 97 Mbps op til 163 Mbps. Du skal være i stand til at downloade i høje hastigheder og streame HD-indhold uden problemer.

NordVPN Australien hastighedstest

Vil du have adgang til streamingtjenester som Netflix, Amazon Prime Video eller BBC iPlayer hvor som helst i verden? I så fald er NordVPN et godt valg. De er en af ​​de eneste VPN-tjenester, der stadig kan fjerne blokering af Netflix. Du kan tilmelde dig ubegrænset VPN- og SmartDNS-service med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Besøg NordVPN

3. Bedste VPN for Australien: PIA

Privat internetadgang

Tilmeld dig i 12 måneder for kun $ 3,33 om måneden (72% rabat)

Som bruger giver Private Internet Access (PIA) dig flere forskellige muligheder. Tidligere var du nødt til at oprette en profil for hver VPN-server. Nu er det nemt at oprette forbindelse til enhver server på deres netværk. Som du kan se nedenfor, har PIA-teamet organiseret deres servere efter region, land og by. Serverplaceringerne er anført i alfabetisk rækkefølge efter land. Når du har valgt en placering, kan du nemt oprette forbindelse til steder i Sydney og Melbourne.

Der er mange torrentbrugere, der elsker Privat internetadgang. Tjenesten inkluderer en funktion, der forhindrer dit system i at kommunikere, hvis forbindelsen til deres service falder. Betydning, hvis din krypterede VPN-adgang afbrydes af en eller anden grund, det vil holde dig sikker.

PIA tilbyder en Windows-klient og andre apps, der er enkle og lette at bruge. Du vil dog ikke undervurdere det. PIA tilbyder forskellige niveauer af beskyttelse af personlige oplysninger afhængigt af dine behov. Du kan kontrollere krypteringsniveauer for at hjælpe dig med at finde den rigtige balance mellem privatlivets fred og hastighed. Som du kan se, viste vores hastighedstest, at PIA klarer sig godt i Sydney og Melbourne. Begge er gode placeringer at bruge i Australien.

PIA Australien hastighedstest

Når det gælder deres Windows-klient, har PIA-teamet inkluderet en internet-kill-switch. Dræbsknappen dræber din internetforbindelse, når som helst VPN mislykkes. Det kan virkelig være praktisk for dem, der ønsker at sikre anonymitet. Privat internetadgang tilbyder medlemmerne en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Besøg privat internetadgang

4. Bedste VPN for Australien: CyberGhost

CyberGhost

Tilmeld dig i 36 måneder for kun $ 2,75 om måneden (79% rabat)

CyberGhost blev grundlagt i 2001 af 7 entusiastiske unge teammedlemmer i Bukarest, Rumænien. Siden den tid er virksomheden vokset til en af ​​de største VPN-tjenester i verden. Holdet på over 50 medlemmer fokuserer på at beskytte brugernes privatliv. Robert Knapp, medstifter og administrerende direktør, fortsætter med at lede teamet, selv efter at de blev medlem af Crossrider-gruppen i 2017. Siden den tid har CyberGhost-netværket udvidet en hel del.

CyberGhost tilbyder en dejlig blanding af serverplaceringer, stærk kryptering og muligheden for at fjerne blokering af populære streamingtjenester som Netflix, YouTube Red og Amazon Prime. Nogle af kanalerne giver dig endda mulighed for at fjerne geografiske begrænsninger for flere regioner. For eksempel kan du få adgang til Amazon Prime videoindhold i USA, Tyskland eller England. Windows-klienten giver dig også muligheden for at surfe anonymt, beskytte WiFi, torrent anonymt, fjerne blokering af basale websteder (Google, Facebook Instagram osv.) Og vælge en server.

Da vi ønskede at teste servere i Australien, åbnede vi Windows-klienten og udvidede grænsefladen. Derfra vil du klikke på fanen “Alle servere”, hvis den ikke allerede er aktiv. Rul ned, og vælg et land i regionen. Dette viser en komplet liste over servere i dette land. CyberGhost-netværket inkluderer et antal servere i Australien. Vi oprettede forbindelse til en server på hvert sted og testede ydelsen. Hastigheden varierede fra 24 Mbps i Brisbane op til 106 Mbps i Sydney.

CyberGhost Australien hastighedstest

CyberGhost VPN-klienten er en af ​​vores favoritter. Det er meget nemt at bruge og indeholder en række avancerede funktioner til at beskytte dit online privatliv. De har et udviklingshold i Tyskland, der kontinuerligt tilføjer funktioner til klienten og mobile apps. Du kan tilmelde dig fuld adgang til CyberGhost-netværket med en 45-dages pengene-tilbage-garanti.

Besøg CyberGhost

5. Bedste VPN for Australien: IPVanish

IPVanish

Tilmeld dig i 12 måneder for kun $ 5,20 om måneden (57% rabat)

IPVanish tilbyder flere servere i området, så du skal ikke have nogen problemer der. Du kan dog også forvente hurtig hastighed på steder i flere dele af verden. På grund af det vælger vi IPVanish som en af ​​vores valgmuligheder, vi skal bruge, mens vi er i Virginia.

Ud over en hel del dækning i forskellige europæiske regioner er IPVanish vært for servere på ethvert andet kontinent end Antarktis. Netværket producerer store hastigheder, og de fungerer godt på vores hastighedstest. Du kan vælge en placering eller en individuel server i rullemenuen.

Vi nævnte bare, at IPVanish har servere over hele regionen, og at de alle er tilgængelige for dig. Hvis du tilfældigvis ser en server, der har bogstavet “a” som en del af dets servernavn, er disse de hurtigste i netværket. Vi testede en IPVanish til servere i Perth, Sydney og Metblourne og fandt hastigheden til mellem 50 Mbps og 66 Mbps.

IPVanish Australien hastighedstest

Når det kommer til værdien er IPVanish svært at slå. De tilbyder ubegrænset adgang til deres VPN-netværk og brugerdefineret software til Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick og mere. Du kan endda konfigurere din router til at beskytte enhver enhed på dit netværk. VPN-tjenesten er ret populær blandt Kodi-brugere. En 7-dages pengene-tilbage-garanti dækker alle nye medlemmer.

Besøg IPVanish

Du kan se på vores top 10 VPN tjenester til flere ideer. Du skal være tilfreds med en af ​​ovenstående indstillinger. Vi valgte dem frem for andre førende VPN-tjenester baseret på privatliv (logpolitik og kryptering), tilgængelighed af australske serverplaceringer, hastighed, pålidelighed og pris. Vi kiggede også efter tjenester med et godt netværk af VPN-servere i regionen. Du vil have en pålidelig VPN-udbyder til at hjælpe med at sikre dit online privatliv. Du vil også have et hurtigt netværk til at streame HD-indhold i andre lande. De tjenester, der deles i indlægget, er de bedste VPN’er til beskyttelse af personlige oplysninger og til at fjerne blokering af geobegrænsninger for populære streamingwebsteder som Netflix, Hulu, Amazon Instant Video og hundreder af andre kanaler rundt om i verden.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map